"Motion och hälsosamma levnadsvanor bidrar till en mer kvalitativ vardag. Genom att motionera regelbundet, äta bra mat samt vila tillräckligt orkar man bättre både fysiskt och psykiskt. Det borde vara allas högsta prioritet att ta hand om kroppen man bor i, trots det är det ofta så att vi glömmer bort att ta hand om oss själva. Vi vill vara med och påminna Dig om hur du ska ta hand om din kropp för att uppnå bestående förändringar gällande dina levnadsvanor. Tillsammans tar vi steget mot en hälsosammare vardag!"

Alexandra Lundmark

IMG_3311.jpg

Jag är en 32-årig 3-barnsmamma och typ 1 diabetiker. 2015  bestämde jag mig för att byta ekonomi mot motion och började då studera till FISAF Personal trainer. Hösten 2016  öppnade jag Alexia Gym (nuvarande Alexia Fitness Club) och jag ångrar inte en dag!

Min idrottsliga bakgrund är tävlingsryttare på nationell nivå. Jogging och gymträning har funnits med i bakgrunden sedan tonåren. I dagens läge är min främsta gren långdistanslöpning och som  stöd till den gymträning.

Hittills har jag i mitt jobb som personlig tränare fått jobba med olika slags människor på varierande nivå. Jag vill sänka tröskeln för att börja träna och anpassar alltid träningsplanen efter personens nuvarande kondition. Det är aldrig för sent att börja!

alexandra@alexiagym.com

tel: 044 243 7342

Ida Gustafsson

Jag är en 23-årig FIHF Personal Trainer licensierad  fysioterapistuderande från Raseborg.  Med 10 års friidrottsbakgrund, främst  hoppgrenar,  utnyttjar jag allt som oftast min friidrottshobby som inspirationskälla och anpassar dess bästa träningsformer och möjligheter även på min klienter.

Vare sig du tränat målinriktat tidigare eller är mer oerfaren gällande träning är du varmt välkommen att börja träna med mig! Jag har erfarenhet av att träna såväl unga som äldre. Vidare erbjuder jag även allmän fysikträning åt idrottare, både individuellt och åt hela lag. Jag drar även olika slags  motionsgrupper, ta kontakt så berättar jag mera!

Som tränare är jag energisk  och ambitiös, samtidigt som jag är peppande och uppmuntrande.  Jag har förståelse för mina klienter och kan tack vare min fysioterapibakgrund variera och anpassa träningen enligt klientens behov. Jag erbjuder även skräddarsydda rehabiliteringsprogram samt kinesiotejpning.

ida@idagustafsson.fi

tel: 045 232 0536