Egentid är något som alla behöver!

Denna helg spenderades med ett gäng brudar i Tahko. Jag är bekant med en från tidigare, resten helt nya bekantskaper. Det är så otroligt kul att lära känna nya människor, denna helg var inget undantag! Olika typer av människor i olika skeden av livet, men ändå känns det som att bara man ger sig tid att lära känna någon så hittar man alltid någon gemensam nämnare. Sedan finns det dem som det bara klickar med direkt och man pratar på som om man skulle ha känt varandra en hel evighet. Den här helgen var otroligt välbehövlig för mig, som mamma, fru och företagare är man van att alltid finnas till för alla andra. Nu fick jag, i över 48 timmars tid, endast rå om mig själv och sätta mig själv i främsta rummet. Jag är säker på att det är något som alla människor ibland behöver, så mitt råd till er är; ta egentid och timeout från vardagen, Du är värd det! Efter det känns vardagen alltid lite bättre igen.

Stort tack till Shockabsorber Finland som möjliggjorde denna helg!

I mitt inlägg på fredagen skrev jag att jag planerade en länk till lördagen och eventuellt en återhämtande rask promenad till söndagen. Till min glädje kan jag konstatera att jag fullgjorde min plan! På lördag blev det en 7 kms tur i ett mulet Tahko. På söndagen sprang jag, hör och häpna, 12,2 km! Jag kom hem 17-tiden och var nog väldigt trött (helgen var avslappnande och kul på alla sätt men sömnen blev nog en bristvara ;) ) och hade inte en tanke på att komma iväg på länk. 19-tiden hade jag dock lite piggnat till och satte på skoj sms till en god kompis för att kolla ifall vi skulle komma iväg på en liten tur 21-tiden då våra barn gått och lägga sig. Jag fick ett jakande svar på villkoret att vi tar det lugnt. Klockan 21.10 bar det iväg och löpningen gick bättre än förväntat för båda. Det slutade med att vi hela tiden förlängde löpturen och slutligen var vi hemma 22.25 :) Efter det smakade det gott med kvällsmål och sömn.

Den här veckan har jag Ida på semester, vilket betyder att jag håller lite mera timmar än vanligt. Jag kommer också att även denna vecka få besök av åttonde- och nionde klassister till Alexia Gym. De får bekanta sig med gymvärlden och lära sig hur man tränar på ett vettigt sätt.

Veckans löplångpass infaller på lördag, då borde vi komma upp i närmare 30 km, maratonet knackar på dörren...

Med dessa ord önskar jag alla en trevlig arbetsvecka, nu skall jag förbereda mig för kvällens kahvakuulatimme.

Shockabsorberteamet i Tahko


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance