Kom med på träningsresa i höst!


Sol, värme och träning i gott sällskap- vad annat behöver man för en lyckad resa?! Kom med på en unik, avkopplande träningsresa till Alanya i september 2018!

Jag följer med som PT under hela veckan och kommer att dra en del av träningspassen, resten ordnas av hotellet och utomstående aktörer. Resan är öppen för alla, man behöver inte vara kund hos Alexia för att hänga med.

TRÄNINGSRESA TILL ALANYA 23-30.9.2018

Du får:

 • Finnairs direkta flyg

 • Transfer till hotellet tur-retur

 • Inkvartering på det fina C-lounge – hotellet i Oba, i delade dubbelrum

 • All Inclusive på hotellet (inkl. alla måltider på buffet: frukost, lunch, middag; också snacks från poolbaren (t.ex. pizza, hamburgare) och soppa sent på kvällen. Lokala drycker ingår)

 • Tillgång till hotellets Gym och ledda övningspass. Hotellet har olika övningspass under veckan, såsom core, bootylicious, yoga, crosstrainig och vattengymnastik.

 • Användning av bastu-avdelningen

 • Ledda övningspass med Alexandra under veckan

Mot tilläggsavgift:

 • Singelrum 224,-/person

 • Användning av spa -avdelningen

 • Ledd verksamhet utanför hotellet (kolla olika alternativ nedan)

Pris: 1069,-/person

Anmälningsavgift på 350,- betalas inom 2 veckor från anmälningen, dock senast 15.6.2018. Resten av resans pris betalas 1 månad före resans start.

Resan blir av med minimiantal deltagare. Begränsat antal platser.

C-lounge – hotellet:

Hotellet är avsett för vuxna, så du kan njuta av din semester och träningar för fullt. Hotellet, som ligger direkt utanför Oba, är fräscht och snyggt. Du bor i ett Classic rum. C-Lounge – hotellet är planerat för vuxna: lugna pool-områden, trivsamma solstolar och poolbar. Utanför hotellet finns en lång strand med reserverade solstolar och parasoll för hotellets gäster.

Även för den aktiva semesterfiraren är hotellet ett toppenalternativ. Det ingår alltid fri användning av hotellets gym och ledda SATS ELIXIA – grupptimmar. Till aktiviteterna ingår allt från vatten- aerobic till yoga och crosstraining.

Det är ett kort avstånd till Oba, som är något lugnare ställe än Alanya. I Oba finns det restauranger, affärer och en större marknad en gång i veckan. Bättre shoppingmöjligheter och nöjesliv finns i Alanya, som ligger ca 5 km från hotellet. Man tar sig lätt till Alanya med lokalbussen.

Hotellet har gratis Wifi på hela hotellets område. Receptionen är öppen dygnet runt.

Aktiviteter utanför hotellet

Det finns fina motionsmöjligheter också utanför hotellet:

Löpning: det finns flera bra löprutter nära hotellet, som även hittas t.ex. med applikationerna RunKeeper & MapMyRun.

Cyklar: Finns att hyra t.ex. via www.martin-tuerkay.de i Alanya.

Vandring: Kan bokas via resebyrån i förväg. I dagsvandringen ingår transfer till vandringsstället, lokal guide och finsk vandringsguide, lunch. Minimi 6 deltagare. Förhandsbokning krävs. Pris: 40,-/person.

SUP: I Alanyas hamn finns det möjlighet för SUP tours tidigt på morgonen.

Ridning: Det finns ett ridstall ca 15 km österut från hotellet, som erbjuder terrängridning på en skogsrutt, ca 3 timmar. Möjlighet att få transfer från hotellet till stallet. Förhandsbokning krävs. Pris: 45,-/person.

En bokningsavgift på 20,-/aktivitet debiteras för aktiviteter som kräver förhandsbokning (dvs. Om flera personer bokar tillsammans, debiteras 1 x 20,- annars 20,-/person om man bokar enskilt).

Anmälningar via Alexia Gym eller resebyrån senast 31.5.2018!

Ansvarig researrangör:

Matkaikkuna Oy / Resefönster Ab.

Köpmansgatan 4

10300 Karis

karis@matkahaukka.com

+358 19 2782800

Så nu är det bara att boka in sista veckan i september för en "skämma bort sig" vecka i Turkiet :) Välkommen med på en oförglömlig resa!


Kategorier
Inlägg
Follow Us
 • Facebook Classic
 • Twitter Classic
 • Google Classic
 • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance