Mässhälsningar från Tyskland!


Hälsningar från Köln och Kölnerdomen! Det ledde en spiraltrappa upp i tornet och dit var vi förstås, endast 537 trappsteg... Köln var en väldigt vacker stad och dit far jag gärna igen, kanske på FIBO 2020 :)

I två dagar gick vi runt på FIBO-mässan (världens största mässa inom fitness och hälsa) och bekantade oss med utbudet. Mässområdet bestod av 10 mässhallar, så ni kan tänka er att det var mäktigt! Innehållet på mässan var väldigt heltäckande och där fanns allt man kunde tänka sig som på något sätt anknyter till hälsa, träning och välmående.

Matrix, som är märket på maskinerna vi har i Alexia Fitness Club, hade en väldigt fin och stor avdelning på mässan, över 1000 kvadrat. Där visade de upp sina nyheter och mest omtyckta produkter. På bilden nedan ses en bråkdel av deras mässplats och på nästa bild testar jag deras trappmaskin, den är ganska kul. Kanske något för mina gym i framtiden?

I övrigt var det väldigt kul att bara se sig runt och insupa nya ideér för framtiden. Funktionell träning, crosstraining och träning i smågrupper var fortfarande väldigt högt i ropet och fanns välrepresenterat på mässan i olika former. Det är mycket som vi redan sysslar med i Fitness Club så det var väldigt kul att se att vi definitivt är i tiden och går åt rätt håll.

När man besöker en dylik mässa blir man lätt hungrig efter mera, men det gäller att ha is i hatten. Man måste komma ihåg att mina gym finns i lilla Karis och att efterfrågan inte är närapå lika stor som i en storstad. Detta betyder dock inte att kvalitetén skall lida, däremot måste man bara tänka allt i mycket mindre banor än vad de stora aktörerna gör.

Visionen för Alexia gymmen klarnar hela tiden mer och mer. För Alexia Fitness Club är kvalitéten i nyckelposition. Jag vill upprätthålla en kvalitativ, modern och trivsam träningsmiljö som följer med trenderna inom branschen.

Alexia Gym skall däremot förbli ett traditionellt gym med maskiner, bänkar och fria vikter. Även där hoppas jag på att hela tiden kunna förbättra och förnya maskinparken. Nu är det bara att jobba vidare med det man har åstadkommit hittills och hela tiden ha blicken ställd framåt!

På bilden nedan ses tysk fine dining ;)

Jag och Staffan på Fysiolines kvällsfest i Köln (t.o.m jag drack öl och det smakade riktigt gott :) )

Veckans träning:

måndag: kahvakuula 1 h

tisdag: länk med några fartökningar 6,8 km

onsdag-lördag: gick c 20-22 km/dag i Tyskland

söndag: länk 10,8 km i lugnt tempo

Nu är det läggdags så att man orkar upp imorgon bitti, trevlig arbetsvecka önskar jag er alla!


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance