En typisk måndag

Solen skiner och igår kändes det äntligen som att våren är på antågande! Gårdagens kvällspromenad utfördes på bar asfalt och det var plusgrader ute. Promenaden kom mycket väl tillpass som återhämtning efter min friidrottshelg, igen har man fått uppleva "nya muskler" :)

Veckoslutets barnledarkurs i friidrott var väldigt intensiv, vi gick igenom sgs alla grenar inom hopp, kast och sprint. Vissa saker har man ju såklart fått testa på i skolgymnastiken, men t.ex. stavhopp, tresteg, diskus och slägga var definitivt nya bekantskaper! Man får en helt annan respekt för friidrottare efter att själv har fått prova på de olika grenarna. Idag känns kroppen lite mörbultad, men gårdagens promenad och foamrollerbehandling försnabbade nog återhämtningen för det skulle kunna vara värre!

Idag har jag jobbat med kunder på morgonen och på samma gång fick jag dagens träning gjord (det blir kahvakuulacirkel ikväll för er som är påväg ;) ). Snart tillbaka till jobbet för att hålla receptionen öppen, välkomna :)

Träning:

lördag & söndag: mycket friidrott + 35 min promenad på sö

måndag: rörlighet, core, pulshöjande + lite bröst och benövningar 1 h 15 min

Trevlig arbetsvecka, snart är det påsk :)

IF Raseborgs deltagare i barnledarkursen


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance