Trevlig kvinnodag alla härliga kvinnor!

Min kvinnodag har firats i arbetets tecken. Klockan åtta sparkades dagen igång med träning åt killarna som ni ser på bilden nedan. Idag satsade vi på rörlighets- och coreträning och avslutade med en 15 minuters pulshöjande cirkelträning, vågar påstå att vi alla nog fick svetten fram ;)

Lite har jag också fått skämma bort mig själv idag då jag var på massage till Annica. Att kalla det till njutning är väl lite att ta i, men attans vad det gör gott när hon går igenom musklerna på djupet. Idag skulle jag nog däremot hellre ha gått igenom en förlossning än legat på massagebritsen, mina vader var något spända...

På eftermiddagen var det receptionsarbete på agendan och kl 18 var det dags för yogan. Kl 19 fortsatte vi med cirkelträning och idag hade många hittat dit, jättekul! Det är så roligt att se när folk verkligen ger sitt allt och kämpar in i det sista.

Gårdagens vilodag var ett bra drag för jag har inga dessmera flunssakänningar idag. Det betyder att jag imorgon kommer iväg på veckans långpass, skönt! I planen är en c 16-17 km:s länk, hoppas det är behagligt väder och imorgon har jag t.o.m sällskap :)

Dagens träning:

core och rörlighet 30 min + minicirkelträning 15 min

yoga 55 min

Nöjda killar efter ett svettigt pass


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance