Onsdag = vilodag

Sitter hemma i ett tyst hus och jobbar vid datorn. Det är otroligt hur mycket man får gjort när det inte finns några yttre faktorer som stör utan man kan fokusera på det man skall göra. Jag hade en löptur inplanerad med en kompis idag, men jag har känt mig lite hängig ända sedan måndagen så beslöt att det är vettigare att vila idag och hoppeligen kunna ta mig ut på veckans långpass på fredag. Det är jätteviktigt att lyssna på kroppen, känner man sig trött så skall man vila!

Måndag och tisdag var långa arbetsdagar med mycket program. Det blev även dubbla träningspass för mig båda dagarna (kanske detta är en orsak till tröttheten). Jag tycker om dagar då det är mycket inplanerat bara det sedan kommer lugnare dagar emellan så man hinner återhämta sig.

Denna vecka har jag själv jobbat en del med kunder också, det är alltid lika givande!

En av de saker jag tycker bäst om som PT är just att få människor inspirerade och motiverade att röra på sig mera. Som PT är det ytterst belönande när kunderna själv börjar komma till insikt med hur mycket bättre de mår när de har kommit igång med träningen och eventuellt gjort lite förändringar i kosten.

Det blir ett lite kortare inlägg idag, nu skall jag jobba vidare med bl.a. planeringen av Vårmässan vi kommer att ha i Alexia Fitness Club onsdag 4.4 kl 17-20, boka in i kalendern! Flera företag inom, skönhet, hälsa o träning kommer att finnas representerade och förstås kommer gymmet att ha fina mässerbjudanden!

Dagens morgonmål: 2 surskorpor med avocado och skinka, gurka, tomat, paprika och äggröra samt kaffe med 1 tsk cocosolja i. Gott och näringsrikt!


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance