Mitä tänään syötäisiin?


Första dagen av min mini Cellreset sjunger på sista timmarna. Dagen har gått riktigt bra och jag har klarat mig utan låga blodsocker (förstås har jag tagit ner på basdosen insulin). Lite mer tom i huvudet märker jag nog att jag är, hjärnan behöver anpassa sig att använda annat än socker som bränsle.

För er som inte vet vad en Cellreset är så går det i korthet ut på att undvika salt och socker i alla former. En "riktig" Cellreset är egentligen 3 månader, men jag kör bara utrensningsfasen (som innebär endast protein, t.o.m grönsaker är förbjudna) på 7 dagar för att få en boost på min ämnesomsättning, samt bli några kilo lättare som i sin tur underlättar löpträningen. Det är ganska intressant att experimentera lite med den egna kroppen och det sätter också ryggraden på prov att orka hålla strikt diet :)

Min mat sju dagar framåt:

morgonmål: 2 dl naturell joghurt + chiafrön, 1 kokt ägg

lunch: 150-175 g kyckling/kött/fisk, 1 stekt eller kokt ägg

middag: 150-175 g kyckling/kött/fisk, 1 stekt eller kokt ägg

kvällsmål: 150-175 g kyckling/kött/fisk, 1 stekt eller kokt ägg

Väldigt enkelt, man behöver inte ödsla tid på att fundera vad man skall äta i varje fall ;)

Träningsmässigt håller jag mig ganska lugn denna vecka. Inga riktigt tunga pass, det finns ingen energi i kroppen att utföra dem och då är alltid skaderisken större plus att återhämtningen är mycket sämre. Idag höll jag förstås min kettlebelltimme åt ett gäng duktiga typer, alltid lika skoj!

Söndagens träning:

3,6 km skidning (tanken var 7,2 men mina låga blodsocker satte stopp för det...)

Måndag:

Kettlebell 60 min

Nu skall jag hugga in på mitt delikata kvällsmål (läs: osaltad ugnslax och ett kokt ägg)

Vi hörs igen!


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance