Snart är det helg igen!

Är det dumt att önska folk trevlig helg redan på torsdag? Jag märker att jag gör det ganska ofta. Mina torsdagar innebär ofta långa arbetsdagar och det känns på något sätt att bara torsdagen är över så är det veckoslut för mig. Jag har förvisso nog jobb på fredagar också, men oftast kan jag sluta tidigare då eftersom vi varken har gruppträningar eller reception på fredagar.

Idag på förmiddagen passade jag på att ta en skidtur i solskenet, till min förvåning var jag helt ensam i spåren på Karis idrottsplan. Folk är tydligen köldkänsliga ;) Själv har jag -15 grader som köldgräns för utomhusidrott. Det är såklart inga hårda träningspass i sådan kyla, men lugnare träningar går bra.

På arbetsfronten har jag idag hunnit med en hel massa; städning, bokföring, gyminstruering, reception samt hållit 2 pass gruppträning. Trots sportlov så var det många både på yoga och cirkelträning idag, kul!

Imorgon blir det gymträning med kund direkt på morgonen, sedan ett par timmar gyminstruering. På lördag är det dags för första långlänken i maratonträningen. Prognosen för sällskap ser god ut, 3 st som hittills anmält sitt intresse, vi hoppas åtminstone någon av dem har möjlighet att komma med!

Dagens träning:

Skidning 7,2 km 42 min (istället för löprunda)

Yogafunc 55 min (rörlighetsträning)

Min vana trogen önskar jag er redan nu en trevlig helg! (återkommer på lördag med rapport om långlänken)

Här ännu en bild på dagens superduktiga cirkelgäng! Always do your workout with a smile on your face :)


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance