Min debut inom bloggvärlden

Jag har länge funderat på att ge mig i kast med att skriva min egen träningsblogg. Nyss hemkommen från en 2 veckors solsemester är jag full av energi och taggad att köra igång!

Det som ni läsare främst kommer att få ta del av är såklart träning! Jag älskar att röra på mig, motion och hälsa har blivit min stora passion under de senaste åren. Mitt första maraton sprang jag i juni 2017 i Stockholm och i år bär det av till samma destination igen. För att komma i maratonform förra året tog jag inspiration av Runner's Worlds 14-veckors maratonprogram och det fungerade riktigt bra så i år blir det en liknande träningsplan, den börjar inkommande vecka. Mer om det snart!

I bloggen kommer jag att inviga er läsare i min träningsvardag som typ 1 diabetiker och gymföretagare. Bloggen kommer också att fungera som min träningsdagbok, så ni får hålla koll på att jag följer min träningsplan :) Lika viktigt som träningen är förstås kosten. Utan vettig mat kommer man inte långt i träningen, och som diabetiker är det förstås ännu viktigare att äta rätt för att klara av att utföra passen. Allt handlar om planering och rätt tajming!

Jag kommer inte att skriva romaner utan inläggen kommer att vara korta och koncisa, som avrundning dagens träning:

Terrängskidning 12 km på 1 h 12 min


Kategorier
Inlägg
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon

OPENING HOURS:

 

MEMBERS WITH OWN KEY: 5-23 every day

RECEPTION: MONDAY & THURSDAY 16-18

                    

OTHER TIMES: SEND E-MAIL TO

alexandra@alexiagym.com

Alexia Gym & Fitness Club

Köpmansgatan 13, 10300 KARIS

 

alexandra@alexiagym.com

044 243 7342

© 2016 Alexia performance