Alexandra Lundmark

Olen 32-vuotias kolmenlapsenäiti ja ykköstyypin diabeetikko. Vuonna 2015 päätin vaihtaa uraa taloushallinnosta kuntoiluun ja aloitin FISAF Personl trainerin opinnot. Syskyllä 2016 avasin Alexia Gymin (nykyinen Alexia Fitness Club) ja tänään olen erittäin iloinen päätöksestäni!

Nuorempana olen harrastanut kilparatsastusta kansallisella tasolla. Kuntosaliharjoitteluun tutustuin jo teini-iässä ja sitä on tullut harrastettua jonkin verran vuosien varrella. Tänä päivänä lempilaji on pitkänmatkanjuoksu ja sen tukena toimii kuntosaliharjoittelu. Joogaan olen myös tutustunut viime vuosina ja se toimii minulle liikkuvuusharjoitteluna. 

Tähän asti olen työssäni Personal trainerina saanut työskennellä erilaisten ihmisten kanssa vaihtelevalla tasolla. Haluan laskea ihmisille kynnyksen treenaamaan  ja sopeutan aina harjoittelusuunnitelman asiakkaiden nykyisen  kunnon mukaan. Tervetuloa treenaamaan kanssani!

s-posti: alexandra@alexiagym.com

puh: 044 243 7342

Ida Gustafsson

Olen 23-vuotias FIHF lisensoitu Personal Trainer ja fysioterapiaopiskelija Raaseporista.  Kymmenen vuoden yleisurheilutaustalla painottuen pääasiassa hyppylajeihin hyödynnän  yleisurheiluharrastustani  inspiraationlähteenä ja sovellan sen parhaita harjoitusmuotoja- sekä mahdollisuuksia  parhaalla mahdollisella tavalla myös asiakkaillani.

Riippumatta siitä jos olet aikasemmin harjoitellut tavoitteellisesti tai jos olet kokemattomampi harjoittelussa, olet tervetullut harjoittelemaan kanssani. Minulla on kokemusta sekä nuorten että iäkkäimpien harjoittelusta. Lisäksi tarjoan yleistä fysiikkavalmennusta sekä nuoremmille että vanhemmille urheilijoille sekä urheiluseuroille. Vedän myös monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä.

Valmentajana olen energinen ja kunnianhimoinen, samalla ollessani kannustava. Minulla riittää ymmärrystä asiakkaitani kohtaan, ja voin fysioterapiataustani myötä varioida ja soveltaa harjoittelua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarjoan myös tarvittaessa räätälöityjä kuntoutusohjelmia sekä kinesioteippausta.

s-posti: ida@idagustafsson.fi

puh: 045 232 0536