Mitä Alexia Crosstraining on?

 

Crosstraining tarkoittaa että samalla tunnilla nostetaan sekä sykettä että tehdään voimaharjoitteita painoilla, useimmiten kun harjoitellaan niin tehdään joko tai. 

Crosstrainingissä tehdään paljon perusliikkeitä jotka tukevat arkeasi, esim miten nostat oikein, kannat ruokaostokset, nouset lattialta jne. Parannat liikkuvuutesi, voimasi ja kestävyytesi tunneillamme. 

Pitääkö olla huippukunnossa jotta voi osallistua tunneille?

VASTAUS TÄHÄN ON EI! Tunnit ovat rakennettuja niin että kaikki voivat tehdä harjoittelun omassa tahdissa ja omilla painoilla. Useimmat liikkeet voidaan myös sopeuttaa niin että kaikki pystyvät tekemään ne. Ja muista; harjoittelet itsesi takia ja et hyödy mitään siitä että vertailet itseäsi muita vastaan!

Tuntien eri tasot

Level 1

Level 1 tunneilla käydään perusteellisesti läpi kaikki liikkeet ja ohjaaja opastaa sinua tarkasti aina kun tulee uusi liike sinulle. Tahti on rauhallisempi kuin Level 2 tunneilla. Jos Crosstraining on uusi laji sinulle, toivomme että aloitat meidän Level 1 tunneilla. 

HUOM!

Nyt Koronan aikana kaikki tunnit ovat toistaiseksi sekatunteja, eli aloittelijat ovat tervetulleita kaikille tunneille! Kerrot vaan ohjaajalle että olet vasta alaknut ja he huomioivat sen ja auttavat sinua :) Rohkeasti mukaan!

Pyrimme talven/kevään aikana taas muuttamaan tunteja niin että meillä olisi eri level 1 ja level 2 tunnit!

Level 2

Kun osallistut Level 2 tuntiin edellytämme että kaikki perusliikkeet ovat sinulle tutut ja hallitset ne hyvin (maastaveto, kyykyt, pushpress ym). Tahti on kovempi kun Level 1 tunneilla ja myös liikkeet ovat hieman vaativammat.

Toivomme että olisit käynyt ainakin pari kuukautta Level 1 tunneilla ennen kun siirryt Level 2 tunteihin. Jos taas tunnet että hallitset perusliikkeet hyvin olet toki tervetullut heti myös Level kakkoselle!

Kausikalenteri

Vuosi on jaettu neljään kauteen;

  • syyskuu-marraskuu   peruskausi

  • joulukuu-huhtikuu     maksimivoima

  • maaliskuu-toukokuu  metcon (sykkeen-nosto)

  • kesäkuu-elokuu         kestävyys

Haluamme että kaikki asiakkaamme harjoittelisi mahdollisimman monipuolisesti, sen takia olemme valinneet että tiettyinä jaksoina keskitytään erilaisiin teemoihin. 

Myös viikkotasolla olemme jakaneet eri lihasryhmät eri päiville jotta saisimme monipuolisen harjoittelun. Tämä mahdollistaa että voit jopa käydä tunneillamme kahtena peräkkäisenä päivänä. 

Tule mukaan meidän iloiseen porukkaan ja lupaamme että saat tuloksia!

Ensimmäinen tunti on aina ilmainen, tule kokeilemaan! Ilmoittaudut alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen tunnille

Alexia Coaches
IMG_8200_edited.jpg

KIA RUHANEN

Crosstraining Coach

IMG_8237_edited.jpg

IDA GUSTAFSSON

Crosstraining Coach  

Personal Trainer

LOUISE KJELLBERG

Crosstraining Coach

EDVIN PRÅHL

Crosstraining Coach