VISIO KUNTOSALILLE
Haluan luoda kutsuvan ja mukavan ilmapiirin jossa harjoitella. Laitteet ovat erittäin laadukkaita, tämä takaa myös laadukkaan treenin! Alexia Fitness Clubilla panostamme viihtyvyyteen, puhtauteen ja korkealaatuiseen harjoitteluun. Ajatus on että Alexia Fitness Club on "toinen olohuone" kaikille jotka tykkäävät harjoitella. Kaikkien tulisi tuntea itsensä tervetulleeksi salille ja kaikkien tulisi myös kunnioittaa muita salin jäseniä. Haluan saada ihmiset oivaltamaan että harjoittelu ei ole vaan väliaikaista, vaan että se on jotain mitä kannattaa, ja pitää tehdä, loppuelämän ja ympäri vuoden!
Fitness Clubissa panostamme erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun, löytyy esim:
- pallonheittoseinä
- köysikiipeily
- runsaasti paikkoja tehdä maastavedot, kyykyt ym.
- hyvä valikoima kahvakuulia, painopalloja jne.
- boksit
battleropes
- moottoroimaton ylämäkijuoksumatto
- skierg
Näiden lisäksi meillä on myös perinteiset kuntosalilaitteet, juoksumatot, crosstrainer ja spinningpyörä.
Tervetuloa joukkoon, et tule katumaan! / Alexandra

Matrixin Double Mega rack on yksi laitteistamme. Katso esittelyvideo klikkaamalla kuvaa!

           KUNTOSALI

 

Kuntosali on valoisa, mukava ja varusteltu uusilla, huippumoderneilla Matrix laitteilla. Sieltä löytyy kaksi juoksumattoa, moottoroimaton juoksumatto, Skierg hiihtolaite, crosstraineri, soutulaite sekä spinningpyörä virtuaalisella valmentajalla joka ottaa sinut pyöräilemään mitä huikeimpiin paikkoihin!  Painopuolella panostetaan toiminnalliseen  harjoitteluun, täällä pystyy helposti tekemään Crossfit-tyyppistä harjoittelua. 

Löytyy vapaita painoja, kunnon paikat kyykyille, maastavedoille, penkkipunneruksille sekä erilaisia taljoja. On myös mahdollista riippua ja heilutta itsensä eteen apinapuissa. Tule kokeilemaan!